Gedichtentopic

Ideeën, storingen, wijzigingen, aankondigingen, enz.

Moderator: Modgroep

Plaats reactie
ModeratorTeam
Moderator
Berichten: 64
Lid geworden op: do mar 20, 2014 11:16

Gedichtentopic

Bericht door ModeratorTeam » vr feb 17, 2017 18:31

Beste forumleden,

We hebben wat gedichtenbundels in het gedichtentopic staan, waarvan sommige gebruikers niet meer actief zijn. Wat we normaliter doen, is inactieve topics verwijderen maar in dit geval vinden we het zonde om die teksten te verwijderen. De vraag is wat we er dan mee kunnen doen.

We hadden zelf al wat bedacht, zoals het allemaal in 1 topic samenvoegen, maar dan zie je dus niet meer welke gebruiker dat ooit heeft geschreven. We willen er in ieder geval iets mee doen aangezien reageren in die topics niet veel zin meer heeft - de gebruikers zijn ten slotte inactief.

Wat vinden jullie?

Deniz
Berichten: 789
Lid geworden op: za mar 14, 2015 00:01

Re: Gedichtentopic

Bericht door Deniz » vr feb 17, 2017 19:44

Ik vind wel mooi als de gedichten blijven staan met topicstartersnaam erbij. Het is nu nog maar één pagina ook en daarmee nog steeds overzichtelijk? Als er meer dan tien pagina's zijn is het misschien een idee, maar gedichten kunnen voor altijd waardevol zijn denk ik. Misschien halen sommigen er moed uit of kunnen ze hun tijd mee vullen en is het voor dat moment misschien best prettig en is het ook leuk om 'een' naam te lezen wie het heeft geschreven, om meer het idee te krijgen, dat er een persoon achter zit/zat vwb. het schrijven.

:)

Plaats reactie